Munkatársaink

Gyimesi Zsuzsa
Szervezetfejlesztési- és életvezetési tanácsadó, coach, tréner. 10 év vezetői, 5 év felnőttképzés, csoportos- és egyéni-fejlesztés területén. Kedvenc területeim: cégfejlesztés, kommunikáció fejlesztés, üzleti viselkedéskultúra és megjelenés. Célom, hozzásegíteni a vállalkozásokat és az embereket saját kvalitásaik és lehetőségeik felismeréséhez, hogy önmagukból a legtöbbet tudják kihozni.

Kiss Miklós
Fejlesztő tanácsadó, konfliktuskezelési szakértő, több évtizedes vezetői és vállalkozói tapasztalattal. Ön- és sorsismereti csoport és tanfolyamvezető, szervezetek állapotfelmérése, átvilágítása, csapatépítő tréner.

Kőrösi Ákos
Személyiségfejlesztéssel foglalkozom egyéni és csoportos formában. A vállalati szférában szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner és coach lehet a nevem. 15 év vezetői tapasztalattal rendelkezem. A Vezetői Kerekasztal képzésünk tanítója vagyok, több mint 10 évfolyamot kísértem végig. Egyre több munkát fektetek civil kezdeményezésekbe.

Nagy Ágoston
Fejlesztő tanácsadó, projektvezetési szakértő, 15 év hazai és nemzetközi vezetői gyakorlattal a magán-, civil- és közszféra különböző területein.

Révész Klára
Szervezetfejlesztési tanácsadó és tréner. 10 év tapasztalat a vállalatirányítás, felnőttképzés, coaching, csoportos és egyéni cégterápiás módszerek alkalmazásának területén.

Tóth Albert
Szervezetfejlesztési és életviteli tanácsadó, tréner. 15 éves vezetői tapasztalattal a gazdaság legkülönbözőbb területein, valamint az egyéni és csoportos "fejlesztő - kísérő" munkában. Az önismeret, az együttműködés javítása, egészséges életmód, erőszakmentes kommunikáció, konfliktuskezelés, mediáció, a test-lélek-szellem tudatos kapcsolatának erősítése, a csapatépítés tartoznak kedvenc tanácsadói tevékenységeim körébe.