Magunkról

A Kerekasztal-Kör Kft-t 2006. november 24-én alapította a Gyógyító Gondolatok Tanácsadó Egyesület azzal a szándékkal, hogy egyén- és szervezetfejlesztői tevékenységével elősegítse az emberközpontú gondolkodás és a korszerű közösségi kultúra kialakulását.
A Kerekasztal-Kör Kft-ben a szervezetfejlesztés területén egy új generációs, ún. emberközpontú megközelítéssel dolgozunk. Eszerint egy vállalkozás, vállalat, mint emberi közösség pontosan annyit tud fejlődni, amennyit a benne együtt dolgozó emberek képesek fejlődni, változni. Módszereink a valós emberi problémákra koncentrálva hatékonyabban orvosolják az akut üzleti problémákat. Tapasztalataink és sikereink az emberközpontú tanácsadás, illetve az organikus szervezetfejlesztés területén messzemenőkig igazolják ezt a megközelítést.

Fő tevékenységünk

Alapelveink

  • Tetteinkben az Ember és szervezetei fejlődését szolgáljuk.
  • Szellemi munkát végzünk, és ezáltal is törekszünk a folyamatos megújulásra.
  • Tetteinket az Ember szellemi szabadságának tisztelete jellemzi, ezért döntéseinket konszenzussal hozzuk meg.
  • Emberi kapcsolatainkat a bizalomra építjük, ezért tudásunkat, gondolatainkat megosztjuk egymással, és azokat felelősséggel használjuk fel munkánkban.
  • Munkánk minőségét és fejlődésünket úgy gondozzuk, hogy a közösségben kialakítjuk a visszajelzések kultúráját és kölcsönösen visszajelzéseket adunk és kérünk.

Elérhetőségeink

Székhely: 1024 Budapest, Lövőház utca 16/A

E-mail címünk: irodakerekasztal.com